Волошкове поле

Про виробництво

Ми переконані, що корисними продуктами з свіжого молока можливо і необхідно підтримувати здоров'я наших споживачів, так як постійні стреси, нераціональне харчування негативно впливають на здоров'я нації. Аналізуючи тенденції європейського молочного ринку, ми визначили місію і принципи нашої роботи.

Надійність в роботі з партнерами, ефективний менеджмент на підприємстві, впровадження нових технологій, сумлінне ставлення до своїх обов'язків, зручне географічне положення - ці та інші переваги дозволяють підприємству залишатися одним з лідерів української харчової промисловості. Успіхи підприємства неодноразово відзначалися як в Україні, так і міжнародними організаціями замовників.

Головний принцип роботи підприємства - це підвищення задоволеності споживачів виконанням його вимог щодо випуску якісної продукції, постійного вивчення попиту споживача (замовника) на продукцію, що випускається.

Фахівцями підприємства була розроблена і впроваджена система управління якістю ISO 9001:2009. За результатами технічного нагляду за сертифікованою системою якості на ПАТ «Юрія», ДП Черкаси Стандарт Метрологія був переоформлений і виданий 31 серпня 2011р., Сертифікат на систему управління якістю ISO 9001:2009.

На підприємстві функціонує і вдосконалюється система менеджменту (СМ) у відповідності до вимог державних стандартів

  • ДСТУ ISO 9001:2009 «Системи управління якістю. Вимоги »,
  • Система управления безопасностью пищевых продуктов (СУБПП).

Система менеджменту підприємства включає дві підсистеми:

  • Система управління якістю (СУЯ),
  • Система управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП).

На підприємстві використовуються різні технологічні процеси виробництва молочних продуктів, які складаються з окремих технологічних операцій і виконуються на спеціалізованих машинах і апаратах, які комплектуються в технологічні лінії.

Основними процесами виробництва молочних продуктів є:

© ТМ "Волошкове поле" | ПАТ "Юрія" 1996-2015. All rights reserved.

Top Desktop version