Новини:

Карантин не привід сумувати!

02/04/2020

І поки світ змушений сидіти по домівках та не казати й носа з хати, ми вирішили, що нехай панує конкурс доти, доки продовжується карантин! Давайте розважимось разом!
Ми пропонуємо Вам, друзі, поділитися своїми хоббі, заняттями, розвагами та порадами, як весело, з користю та задоволенням провести час удома. Але це мусить бути тільки фото чи відеоматеріал. Ви можете задіяти ваших домашніх улюбленців чи родину. Тобто будь-що та будь-кого!
Пропонуємо такі умови:
• Викладайте свої фото та відео тільки під постом на офіційній сторінці ТМ Волошкове поле» в Фейсбук та Інстаграм.
• Лайкніть попередній пост з відеороликом від 26 березня
• https://www.facebook.com/215856305214605/posts/1847922125341340/?vh=e&d=n та зробіть репост у себе в сторіз або на сторінці. Відмічайте нашу сторінку у своїх публікаціях.
Конкурс триватиме впродовж усього карантину. Кожного тижня буде обиратися один переможець. Переможець обиратиметься незалежною конкурсною комісією компанії «Волошкове поле». Переможець обиратиметься кожного тижня у четвер, починаючи з 9-го квітня. Переможці отримають смачні набори продукції від ТМ «Волошкове поле». У разі тимчасового закриття відділень нової пошти у зв’язку з карантином, усі переможці отримають свої призи іншим способом, або за відсутності способів — після закінчення карантину.
Бажаємо усім учасникам натхнення та перемоги!

Всі новини