Новини:

Співпраця з ПрАТ «Юрія».

14/11/2019

На ПрАТ «Юрія» зацікавлені у висококваліфікованих випускниках ЧДТУ.
Черкаський державний технологічний університет тісно співпрацює з роботодавцями Черкащини, з приватними та державними установами. Зважаючи на значний відтік молоді та фахівців закордон, брак професійних кадрів, розширення та збільшення обсягів виробництва, Черкаське приватне акціонерне товариство «Юрія» зацікавлене у висококваліфікованих працівниках, випускниках ЧДТУ та схильне до ефективної партнерської співпраці з вишем. Наразі ПрАТ «Юрія» готове забезпечити добре оплачуваними робочими місцями фахівців різноманітних галузей від інженерів до фінансистів, посприяти проходженню виробничої практики і стажування студентам ЧДТУ, перепідготовці та підвищенню кваліфікації науково-педагогічних працівників та реалізовувати спільні проекти з провідним технологічним закладом вищої освіти Черкащини.
Відтак, 12 листопада 2019 року ректор ЧДТУ Олег Григор та генеральний директор ПрАТ «Юрія» Віталій Пустовіт підписали Договір про спільну діяльність Черкаського державного технологічного університету та приватного акціонерного товариства «Юрія».
Відповідно до укладеної угоди, окрім тісної взаємодії задля реалізації спільної політики: «Вчись, живи, працюй на Черкащині», обидві сторони домовилися про створення на базі Черкаського ПрАТ «Юрія» лабораторно-виробничої бази з метою підготовки фахівців освітніх програм ЧДТУ: «Комп’ютеризовані технології проектування та експлуатації спеціалізованого обладнання» та «Обладнання переробних і харчових виробництв». Угодою передбачається, що в лабораторно-виробничій базі будуть створені належні умови для організації та виконання на високому технічному рівні лабораторних робіт, навчально-ознайомчої, переддипломної практики студентів. Разом з цим, лабораторно-виробнича база забезпечить проведення спільних наукових досліджень з пріоритетних напрямків розвитку переробних та харчових виробництв з метою впровадження їх у виробництво та в освітній процес, а також перепідготовку та підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників університету та спеціалістів підприємства.

Всі новини