Новини:

УВАГА! Зустрічайте НОВИНКУ – масло безлактозне!

28/10/2020

Друзі!
Зустрічайте НОВИНКУ від ТМ Волошкове поле – масло солодковершкове безлактозне 73% жиру 200г.
Нагадуємо:
Безлактозні молочні продукти відрізняються від звичайних молока та молочних продуктів вмістом у своєму складі, такого ферменту як ЛАКТАЗА.
ЛАКТАЗА – фермент, який додають у молоко на початковому етапі виробничого процесу для того, щоб він в подальшому здійснив розчеплення ЛАКТОЗИ (молочного цукру), замість вашої власної ферментативної системи.
ЛАКТАЗА, розчіпляє ЛАКТОЗУ на глюкозу і галактозу, що в подальшому дозволяє організму людини легше засвоїти склад молока та молочних продуктів.
Безлактозні молоко та молочні продукти мають більш виражений солодкуватий присмак. Та це не означає, що цукру у складі стало більше. Просто смак став доступним, і наші смакові рецептори інтенсивніше відчувають глюкозу та галактозу.
Масло безлактозне – це знахідка для людей з непереносимістю лактози. Це корисний продукт особливо для дітей з такою вадою організму, адже їм молоко і молочні продукти дуже необхідні.
Виробляють масло безлактозне за допомогою збивання вершків коров’ячого молока, в які попередньо додається фермент ЛАКТАЗА.
Харчова цінність вершкового масла обумовлена ​​його складом, головним чином вмістом у ньому молочного жиру, який заповнює енергетичні витрати організму людини, є складовою частиною клітин багатьох тканин організму. Вершкове масло не тільки поживно, але і корисно для шкіри, волосся, зору, кісткової і м’язової тканини тому воно багате вітамінами A, B, E, B2, C, D і β-каротином, містить фосфоліпіди, необхідні для побудови клітин організму людини, в тому числі нервових. Крім того в маслі міститися найцінніші незамінні амінокислоти, які беруть участь в клітинному обміні і має антисклеротичну дію, відіграє важливу роль в нормалізації вуглеводно-жирового і холестеринового обміну.
Користь масла безлактозного полягає в тому, що розщеплена на окремі елементи лактоза засвоюється організмом людини без зайвих проблем, що не призводить до порушень роботи шлунково-кишкового тракту.
До того ж поживна цінність молока, вітамінів і корисних речовин, зберігається у повній мірі, що робить безлактозне масло ОСОБЛИВИМ, для наших ОСОБЛИВИХ споживачів.
З більш детальною інформацією по даним специфікації Новинки, ви можете ознайомитися в розділі «Продукція».

Смакуйте з нами!
З повагою, ТМ Волошкове поле


Всі новини