Новини:

Відзначаємо Всесвітній День шкільного молока!

28/09/2023

Друзі!

Разом з адміністрацією школи «Волошкове поле» влаштували не тільки екскурс у виробництво молока, яке відбувається на підприємстві ПрАТ «Юрія», а й презентували смачних подарунків діткам переможцям по результатам попередньо організованого конкурсу з малювання на тему «Я люблю молоко» та складання віршів і слоганів про «Волошкове поле».


Про це розповіла маркетолог ПрАТ «Юрія» Оксана Махаринець.

«Звісно, ми погодилися прийняти участь у заході до Дня шкільного молока, що ініціювала адміністрація школи № 8. ПрАТ «Юрія» є одним із найбільших підприємств молочної галузі в Черкаській області і тому, кому як не нам розповідати черкащанам про молоко! – говорить пані Оксана. До того ж це неймовірно цікаво поспілкуватися з дітками, бо презентація моя про виробництво молока була розрахована не тільки на мою доповідь, а й на діалог, на асоціації, на логічні заключення, які як я і очікувала, отримала від дітей. І як же було приємно побачити активних, сміливих і креативних дітей! Дітей, які добре знають ТМ «Волошкове поле» і охоче відповідають на будь-які мої запитання», – додає маркетологиня.


Адміністрація школи в рамках святкування Дня шкільного молока пропонує дітям багато цікавого і пізнавального, а саме:

«Щороку ми маємо багато запитів від навчальних закладів міста Черкаси та Черкаської області, щодо відвідування підприємства в рамках екскурсії. Але такий досвід, коли не до нас приходять діти на підприємство, а ми йдемо до дітей – це у нас в перше, розповідає пані Оксана. Та маємо надію, що такі заходи ми будемо і надалі практикувати, розповідаючи дітям і про молоко та своє виробництво»,  – додає маркетологиня.

Всі новини