Новини:

Збір на SHARK завершено!

04/11/2023

Друзі!
Раді вам повідомити, що ПрАТ «Юрія» в рамках проведення благодійної ініціативи для підтримки Збройних Сил України зібрала 890 тис. грн.




Нагадуємо:
З 1 серпня 2023 року молочна компанія «Волошкове поле» розпочала благодійну ініціативу, метою якої став збір коштів на придбання потужної безпілотної авіаційної системи Mini Shark для Збройних Сил України. За умовами благодійної ініціативи 1 гривня з продажу кожної упаковки продукту ТМ Волошкове поле із зображенням безпілотника буде перерахована на купівлю БПЛА SHARK Mini.
Про хід та результати благодійної ініціативи від ТМ «Волошкове поле» розповідає генеральний директор ПрАТ «Юрія» Пустовіт Віталій Миколайович.
«Це вже друга масштабна благодійна ініціатива, яку проводить МК «Волошкове» поле для підтримки Збройних Сил України» — розповідає Віталій Пустовіт. Минулого року завдяки подібній акції, ми зібрали кошти, закупили і передали хлопцям на передову тепловізор, воєнну амуніцію і автомобіль. З першого дня початку війни в нашій країні, ми йшли і йдемо своїм шляхом до ПЕРЕМОГИ. Ми проводили збори та доставляли продукти для різних громадських організацій і благодійних фондів. Самостійно їздили в Чернігів та Херсон з продуктовою допомогою для мешканців цих міст після де окупації. Разом з нашим постачальником, компанією ТОВ «Тетра-Пак» роздали 200 000 упаковок ультрпапастеризованого молока закриваючи таким чином офіційні запити від госпіталів, лікарень та інших організацій. Але війна триває. А це означає, що і наша допомога має також тривати, щоб наші побратими постійно відчували підтримку і допомогу. Тому, маючи конкретний запит від військових, ми, а це ПрАТ «Юрія», «Черкасихліб», «Первомайський молочноконсервний комбінат» та «Одеський коровай» зголосилися на проведення благодійної ініціативи для збору коштів на закуп системи Mini Shark, Наше підприємство першим підбило підсумки і я з радістю звітую, що ПрАТ «Юрія» віддає на закуп безпілотника 890 000 грн.» – додає Віталій Пустовіт.
Закупівлю та передачу безпілотної авіаційної системи Mini Shark для Збройних Сил України, буде здійснювати Благодійна організація «БЛАГОДІЙНА ФУНДАЦІЯ РОДИНИ ТАБАЛОВИХ».

Всі новини