Новини:

З Днем працівника харчової промисловості!

15/10/2023

Друзі!
З нагоди Дня працівника харчової промисловості на ПрАТ «Юрія» завітав воєнний оркестр оперативного командування «СХІД».
13 жовтня з нагоди Дня працівника харчової промисловості ПрАТ «Юрія» приймала почесних гостей від адміністрації міста та Воєнний оркестр оперативного командування «СХІД» для привітання та відзнаки спеціалістів підприємства.
Про це розповів генеральний директор ПрАТ «Юрія» Віталій Пустовіт.
«Як ви вже знаєте, ми з початком війни достатньо активно підтримуємо благодійні ініціативи, як на пряму для бійців, по листам-запитам від різного роду благодійних організацій так і за рахунок власних внутрішніх зборів від підприємств, що знаходяться в складі МК “Волошкове поле”. І так сталося, що волонтери, з якими ми співпрацюємо останнім часом, організували нам до Дня працівника харчової промисловості, як вдячність за наші продуктові донати, неймовірно чудове музичне привітання від воєнного оркестру оперативного командування «СХІД», — розповідає Віталій Пустовіт.
«На свято наше, ми також запросили представників міської адміністрації, начальника Черкаської обласної військової адміністрації Табурець Ігоря Івановича та міського голову Черкас Бондаренко Анатолія Васильовича. Були щирі і хороші слова, щодо роботи нашого підприємства. Також від міської адміністрації були відзнаки співробітників підприємства за сумлінну працю і ваговий особистий внесок у розвиток харчової та переробної промисловості.
Особисто, хочу подякувати адміністрації міста за високу відзнаку для нашого підприємства — диплом за кращий колектив 2023 року. Це хороша відзнака і я дуже пишаюся тим, що саме наш колектив отримав таку нагороду», — додає Пустовіт Віталій.
Привітати трудовий колектив з професійним святом завітав і генеральний директор молочної компанії «Волошкове поле» Андрій Табалов.
Він зауважив, що за складний період воєнної агресії росії проти України харчова промисловість зазнала великих втрат: поламано ланцюги постачання, заблоковано морські шляхи експорту, пошкоджені виробничі потужності. Та попри все підприємства компанії вистояли, зберегли свій потужний потенціал і сьогодні годують українців й підтримують економіку країни під час війни.
“Усе це завдяки в тому числі й вашій відданості справі, професійності та патріотизму. Ви залишились кожен на своєму місці, щоб працювати, робити свій вклад у перемогу, підтримувати, допомагати один одному і колегам, які стали на захист нашої країни.
Я бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, наснаги та подальших нових трудових здобутків!” — звернувся до працівників Андрій Табалов.


Всі новини