Новини:

РАЗОМ, МИ СИЛА!

18/11/2022

Так, трохи важким було це відрядження…
Не тільки тому, що ми добряче попрацювали фізично, роздаючи 7 тон гуманітарної молочної продукції Херсонцям, але й емоційно…
Бо побачені дорогою до Херсону розрухи та наслідки рашиського нападу, викликати і сум, і сльози, і велику гордість за тебе наш Херсон! За те, що ти вистояв і люди твої вірили, що Україна з тобою!

Ми в Херсоні спілкувалися з різними людьми, що підходили до машини за гуманітарною допомогою і відчували єднання, бо вони ніколи навіть не допускали думки, щоб перевзутися, як би їм страшно не було, навіть після того, що рашисти їх лякали казочкою, що мол ми тут надовго і що Україна вас вже ніколи не відвоює.
На трасі від Миколаєва до Херсона, ми бачили багато людей, які просто стоять обабіч дороги і всіх вітають. Дітки з прапорами і їхні посмішки настільки щирі і непідкупні, що серце стискається і звісно ми зупинялися, щоб обійнятися і пригостити людей смаколиками!

Маємо надію Херсон, побачити тебе знову – квітучим і красим, родючим на кавуни і помідори )) І щоби люди твої зцілилися від жахіть та болю війни!

Херсон – ми з тобою! Бо Херсон – це Україна!

Дякуємо за підтримку ініціативи власника компанії — Андрія Табалова та керівництву молочного департаменту — Віктору Ржавічеву!

Дякуємо керівництву компанії ТОВ «Тетра-Пак» за активну громадську позицію і надання в якості благо допомоги молока ультрапастеризованого.

Дякуємо ГО «Світлі справи» з м. Миколаїв за організацію воєнного супроводу та неоціненну фізичну допомогу ))

ПЕРЕМОГА ЗА НАМИ!!!
Слава Україні!









Всі новини