Новини:

Смакуйте з нами!

10/06/2020

У спеку так хочеться легкої і освіжаючої їжі. Окрошка на кефірі — ідеальний варіант!
Цей рецепт досить простий. Вам знадобиться:
• 2 великі картоплини;
• 400 г курячої грудки або вареної ковбаси;
• 2 свіжого огірка;
• цибуля зелена 1 пучок;
• редиска 5-6 шт.; кріп, петрушка;
• 2 яйця;
• кефір нежирний;
• оцет;
• сіль за смаком.
Дрібними кубиками наріжте курячу грудку і відваріть її з лавровим листом підсоливши і поперчивши її або просто наріжте кубиками варену ковбасу. Дрібно наріжте редис, огірок, яйця варені і зелень.
Перемішайте газовану воду, оцет і кефір. Нарізані інгредієнти ретельно перемішай та розкладіть їх по тарілках і залийте кефіром з газованою водою. Солити і перчити необхідно за смаком. Перед тим, як подавати на стіл окрошку прикрасіть страву кропом.
Смачного!



Всі новини