Для виробництва термостатних кисломолочних продуктів, що передбачає використання тільки високоякісної молочної сировини, налагоджена співпраця з сільськими господарствами Черкаської та Київської області. Це промислово-аграрні господарства, що мають від 300 до 500 голів дійного, продуктивного стаду.
Поєднання передових сучасних технологій утримання худоби господарствами, де відслідковуються параметри щодо чистоти, ретельний підбір кормів та дбайливе, професійне ставлення до худоби, та злагоджена робота колективів у господарській діяльності є запорукою якості молочної сировини.
Збір молока здійснюється щоденно і протягом чотирьох годин доставляється на виробництво, де молоко, як сировина, проходить усі стадії технологічного процесу, для того, щоб стати для Вас смачним термостатним кисломолочним продуктом.
Робота підприємства безперервна, тому що щодня на підприємство надходить молоко (сировина) у кількості від 250 до 350 тон, яке надалі проходить ретельну перевірку і обробку.
Початок кропіткої роботи лаборантів в процесі прийомки молока відбувається з технохімічного контролю якості сировини, за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. І тільки після висновку лабораторії сировина надходить на виробництво для подальшого використання.
Надалі точками контролю є черговість переробки всіх партій сировини та чітке відслідковування показників якості безпосередньо в процесі виготовлення молочних продуктів. Тобто якість сировини контролюється як на момент її надходження і зберігання, так і на момент останньої стадії технологічного процесу – дозрівання продукції та відвантаження.
Молочна продукція ТМ «Волошкове поле» добре відома та має постійно зростаючий попит майже у всіх регіонах України. Вибір споживача завжди був головним критерієм оцінки майстерності фахівців, особливо в умовах жорсткої ринкової конкуренції. Та довіру споживача, можливо сьогодні отримати презентуючи тільки якісні продукти. Тому одним із ключових критеріїв успіху підприємства є якість продукції, що в свою чергу є результатом успішної і стабільної роботи підприємства в цілому.
Тому на сьогодні підприємство пройшло сертифікаційний аудит інтегрованої системи менеджменту відповідно до міжнародних стандартів ISO 9001:2015 та ISO 22000:2005 та довело відповідність діяльності діючим стандартам та отримало сертифікати міжнародного рівня.
Виробництво кисломолочних продуктів термостатним способом полягає в підборі сировини (молока) найкращої якості, оптимальної комбінації заквасок та технології виробництва, що передбачає процеси сквашування, охолодження і дозрівання, які відбувається безпосередньо в кожній окремій упаковці.
Унікальність такої продукції полягає в тому, що в процесі виробництва використовується технологія, яка зберігає всю користь кисломолочних бактерій. А завдяки традиційному способу виробництва молочні продукти відрізняються не тільки особливим смаком, а й мають непорушний згусток, що є ідентичним продуктом виготовленим в домашніх умовах в печі.
Одним із ключових критеріїв успіху підприємства, є доставка продукції на протязі 24 годин з моменту надходження замовлення на виробництво. І для цього підприємство використовує власний спеціалізований транспорт, що гарантує доставку продукції на склади наших замовників вчасно та відповідно до умов зберігання продукції.
Суворий моніторинг температурних режимів в момент завантаження та розвантаження продукції з фіксацією показників в супровідному документі – якісному посвідченні, - та оперативний контроль температурних режимів холодильного обладнання за допомогою спеціального приладу, установленого в кабіні автомобіля, є гарантом свіжості і якості продукції, що постачає підприємство.
І ось, наша смачна продукція вже на полицях, чекає на Ваш вибір, презентована на торгових полицях провідними ритейлами України відповідно до рекомендацій виробника щодо зберігання продукції в рамках продажу.