Новини:

Увага конкурс! До свята «Великодня»

10/04/2019

Наближається свято «Великодня»!  Коли нарешті кожна українська родина збереться за святковим столом. Щоб найстарший проголосив молитву та розділив між родиною запашну й освячену Паску. Щоб діти почали свій квест по розбиванню, напередодні красиво та різноманітно прикрашених яєць. І розмови, родинні розмови про все!!! Свято «Великодня» приносить нам радість, тому що ми єднаємось і помисли та бажання наші світлі.

ТМ Волошкове поле, до світлого свята Великодня, «Волошкове поле» оголошує проведення веселого конкурсу. Долучайтеся до участі в конкурсі та отримуйте смачну продукцію від ТМ «Волошкове поле» в подарунок!

Умови проведення:

1) бути підписником сторінки Волошкове по

2) Поставити лайк та зробити репост даного конкурсу;

3) В коментарях до запису викладіть фото прикрашеної до свята Великодня писанки, та невелику розповідь про те, як Ви створювали цей неповторний малюнок та звідки з’явилася ідея.

 

P.S. Для унікального прикрашання писанок пропонуємо використати елементи дизайну упаковки продукції ТМ «Волошкове поле», такі як бренд-герой Волошонок чи квіточки Волошки.

Період проведення конкурсу з 22.04.2019р. по 07.05.2019р.

Три переможці конкурсу буде визначено за допомогою програми Random.org, також шляхом голосування журі буде обрано два переможці глядацьких симпатій. Результати конкурсу будуть опубліковані 08.05.2019 на сторінці ТМ «Волошкове поле».

Чекаємо на фото Ваших святкових писанок та бажаємо всім успіху!

Всі новини