Новини:

Участь у виставці Gulfood у м. Дубай

20/02/2024

Молочна компанія Волошкове поле вчергове взяла участь у виставці Gulfood у м. Дубай
Gulfood – одна з найвпливовіших міжнародних продовольчих виставок світу, що проходить у м. Дубай ОАЕ. Щороку ця виставка збирає понад 100 тисяч відвідувачів зі 182 країн світу. Презентаційний тиждень на виставці Gulfood проходить для кожної компанії в шаленому ритмі зустрічей та спілкуванні з потенційними клієнтами.
Детальніше про участь у виставці Gulfood розповідає директор з експорту Віхтюк Ірина.
«Вже кілька років поспіль наша команда МК “Волошкове поле” бере участь у Gulfood. Це чудова можливість познайомитись з новими клієнтами, зустрітися з нашими існуючими партнерами для обговорення поточних питань, перспектив подальшого розвитку, а також презентувати новинки. На виставці Gulfood, ми представляємо продукцію трьох наших заводів — виробництв, це молочна продукція ПрАТ «ЮРІЯ», згущене молоко Первомайського молочноконсервного комбінату і група твердих та плавлених сирів Хмельницької маслосирбази. І якщо чесно, саме презентація новинок і фідбек від потенційних клієнтів щодо них —  це найцікавіша частина участі у виставці», — говорить Ірина Віхтюк.


Основною новинкою від МК Волошкове на виставці Gulfood стала лінійка сирків в кольоровій глазурі, а саме:
• Сирок кокосовий в глазурі з ароматом маракуї
• Сирок в глазурі з ароматом малини та з наповнювачем «Малина»
• Сирок в глазурі з ароматом манго та з наповнювачем «Ананас»
• Сирок в глазурі з ароматом лайму та з наповнювачем «Лісова ягода»
«Наша нова лінійка сирків глазурованих насправді має здивувати нашого споживача», – говорить Пустовіт Віталій, генеральний директор ПрАТ «Юрія». «Попри все, ми старанно працювали над цією смакотою. Тому з гордістю я заявляю, що байдужими наші нові сирки не залишать нікого, навіть того, хто не смакує солодкого, бо ж яскраво соковиті кольори сирків точно викличуть захват і щиру посмішку у людини» — додає Віталій Пустовіт.
Ізраїль, США, Південно Африканська Республіка, Молдова, Канада – представники рітейлів цих країн, вже давно вподобали асортимент МК “Волошкове поле”. Тому презентація нових товарів на виставці Gulfood розкрила потенціал співробітництва на 2024 рік.

Всі новини