Новини:

Цікаво знати!

22/02/2021

Дубаї, Об’єднані Арабські Емірати, «Gulfood» — найбільша і найвпливовіша в світі щорічна виставка харчової промисловості й виробництва напоїв, з найбільшою кількістю відвідувачів, експонентів і бізнес-операцій, проведених протягом пяти днів.
Молочна компанія Волошкове поле, представила в цьому році на виставці «Gulfood» продукцію виробництва ПрАТ «Юрія», та ПрАТ Первомайський МКК»
Не зважаючи на жорсткі карантинні обмеження, протягом п’яти днів виставку відвідало понад 60 тисяч людей. І не можна не відзначити, що зацікавленість українським продуктом була на дуже високому рівні.
Найбільшу увагу покупців, і це не дивно, привернули глазуровані сирки «Волошкове поле». Дехто навіть назвав їх витвором мистецтва. Нашою продукцією зацікавились представники з Іраку, Ємену, Саудівської Аравії, ОАЕ та Африки. Така тенденція радує і надихає.
Пишаюся нашою продукцією, нашим колективом, який гідно представив Україну на міжнародному рівні. Сповнені натхнення на нові звершення продовжуємо працювати, щоб і надалі радувати наших прихильників смачною та якісною продукцією!

Наш стенд — S2 D60, ласкаво просимо!
З повагою, ТМ Волошкове поле






Всі новини