Новини:

УВАГА! Продовжуємо конкурс «Карантин не привід сумувати».

24/04/2020

Весна — це ясне блакитне небо з білими пухнастими хмаринками, які підганяє веселий вітерець. Весна — це ранні квіти: підсніжники, фіалки, нарциси, кульбаби, молода зелена травичка. Весна — це нова я, новий ти, нові ми! А як приємно почуватися завжди у формі, здоровими, радісними та красивими. Тому пропонуємо тему наступного конкурса — «У здоровому тілі — здоровий дух». Друзі, поділіться із нами, що для Вас є здоровим способом життя, який ваш улюблений вид спорту, які фізичні вправи допомагають триматися у формі, діліться смачними та корисними рецептами здорового харчування та будь-якими іншими ідеями та лайфхаками!) Обов’язково супроводжуйте свою відповідь фотографіями чи відео!
Умови конкурсу наступні:
• Бути підписаним на сторінку ТМ Волошкове поле.
• Поставити лайк цьому та попередньому посту на офіційній сторінці ТМ Волошкове поле» в Фейсбук та Інстаграм та зробити їх репост у себе на сторінці.
• Викласти власне фото чи відео на тему «Мій здоровий спосіб життя». Це може бути відеорецепт здорової страви, фото з вашого тренування чи будь-які інші ідеї.
Одного переможця буде обрано незалежною конкурсною комісією компанії «Волошкове поле». Конкурс триває з 24 квітня до 1 травня (до 12:00). Переможець отримає смачну продукцію ТМ «Волошкове поле». Бажаємо всім учасникам перемоги, натхнення та досягнення поставлених цілей.
Дуже чекаємо на ваші мотивуючі та креативні фото

Всі новини